Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTVILA - tanka

Guldfärgade träd

speglas i vattenyta

sol sjunker i sjön

bortkommen dag går mot natt

lägger huvud på kudde




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-05 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra och förtjusande bilder!
2019-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Lugn och rofylld dikt...mycket fint...
2019-10-11

  KattenKin VIP
Gillar hur du förmänskligar naturen i dina tanka. Denna var också jättefin.
2019-10-09

  DavidM VIP
Ljuvliga bilder uppstår ur din elegant framförda femrading.
2019-10-07

    ej medlem längre
Skön meditativ bild när allting slår sig till ro!
2019-10-06

  Niliboy
Huvva å huga ligen, finns det nåt skönare än entupplur!?
2019-10-06

  Cikoria Blå VIP
Stämningsfull.
2019-10-06

  Feliaxel VIP
Så vackert du skaldar
2019-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en vacker höstbild med dina ord, den upplevelsen skänker lugn och harmoni som gör det lätt att somna!
2019-10-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Efter en sådan natur upplevelse vilar man bra! Mycket vacker tavla!
2019-10-05

  ULJO
Vackert
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP