Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kan lika gärna vara en radiostation i livet, som perongen vid tågstationen. Ja ibland åker man för långt, bortom allt! som igår IMP


Stationer

Från tågfönstret, sprakar elden
i träden, vackert är det
så här års riktigt
vackert.
Drömmar lr förnimmelser,
i bakgrund pågår skuggspelen.
När
en åker för långt .
En slutstation på fel
ställe,
med " Queen " i lurarna
Show must go on.




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-05 10:25



Bookmark and Share


  Niliboy
Å bilden har du tecknat?
2019-11-03

  Niliboy
Så levande berättat, måtte aldrig din fantasi sina! Fint på min ära!
2019-11-03

  WyS VIP
Härlig bild! Ser lite ostadigt ut!
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //