Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obotlig optimism


Gårdagens kunskap förloras
av digitala världens monster

Likväl lever vi och frodas
av oglömda levnadskonster




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-05 18:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text som verkar lovande om ett möjligt fortsatt liv, trots att 'världens undergång' alltid verkar 'stå för dörren', åtminstone krafsande tassa kring tröskeln av 'ödets port'...
2019-10-06

  ERD-man-SKY VIP
Sant!!!
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST