Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt långa hår


Mitt långa hår vajade en gång i vinden

med vågiga lockar som täckte halva kinden.

Men nu har jag klippt av det till kort
för det blev alldeles för slitet och torrt.

Energier byggs också upp i hår
och vem vet hur mycket man bär med sig år efter år?!

Det gav i alla fall en känsla så befriande
och ger inte längre tovor eller kliande.

Om det blev vackrare vet jag ej
men jag är fortfarande samma unika tjej!





Fri vers av Pilträd
Läst 414 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-06 08:35



Bookmark and Share


  ULJO
Skönheten sitter inte i håret.
2019-10-07

  Stay Golden
LOVE IT! BIG LOVE!
2019-10-06

  Leko
Ja, verkligen..
Långt hår, kort hår eller inger hår alls men ditt hjärta talar alltid samma språk..


2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd