Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dessa

 

 

 

lindar in mina ögonsyner

 

 

i dessa

vackra höstblad

 

 

 

trädens nynnande stämmor

stiger

in i min hud

 

smeker de

öppna varande såren stilla

 

 

 

skogen viskar

gråt

 

barnet mitt

gråt

 

 

jag kan endast gråta

 

 

stillheten sjunker in

för en stund

 

en ö

 

ett knappnålshuvud

bär mig in

i silverdalen

 

 

silverne blad möter gyllne

 

 

detta träd

med vit stam

hur jag minns de röda bladen en vit hjort

ser hur kronan tänds

bilden är vacker

 

den finns i månens drömmande hand

 

den finns här

 

hon häller bilden in i mina ögon

 

 

gråt

 

barnet mitt

gråt

 

 

jag kan endast gråta

 

 

 




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-06 12:07



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner med diktarjaget och barnet inuti. Vackert skrivet. Dina ord fängslar.
2019-10-07

    ej medlem längre
Blir djupt berörd av dina ord och din poetiska känsla. Hur gränsen mellan omgivningen och diktjaget är flytande, hur jaget bärs i sin sorg.
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser