Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FROSTNUPEN - tanka

Frusen pelargon

somnar i gubben Frosts famn

vaknar till våren

sträcker utvilad på sig

sugen på näringsrik jord




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-07 18:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man börjar redan längta...:-)
2019-10-11

  KattenKin VIP
Jättefin tanka. Vacker.
2019-10-09

  Anya VIP
Fint fångar du pelargonens livscykel. Jag har för första gången tagit in pelargonerna och ska försöka få dem att övervintra. Få se hur det går.
2019-10-08

  Öknens Ros VIP
Fint om pelargonens livscykel.
2019-10-08

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja om rötterna har klarat sig kan den överleva inomhus. Bra tanka med gubben Frost-))
2019-10-07

  ULJO
Det gäller att ha omsorg om växterna
2019-10-07

  Feliaxel VIP
Pelargonen är nog så tålig men mot frosten klarar den inte sig så länge
2019-10-07

  Poeten Salvador VIP
Den blomman lever
2019-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livskraft, att efter vintervila åter slå ut i full blom till våren.
Vi tog in våra krukor i dag, det börjar bli kallt på nätterna.
2019-10-07

  Niliboy
Roligt, jag skrattade gott! Gubben frost, ha ha!
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP