Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKESPRATT

 

Tankar får fnatt

spelar spratt

om det som finns

hotar det jag minns

som är på riktigt

allt som är viktigt

ur syn ur sinn

kärlek som är min

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-10-06 19:28



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
De där tankespratten är jobbiga. Bra skrivet.
2019-10-09

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja alla dessa tankar som kommer...och minnen som förändras. Mycket bra text !
2019-10-07

  Anya VIP
Tänker på det man minns här. Minnet är visst mer komplext än man tror. Ändras under tidens gång. Din text får mig att tänka på det.
2019-10-07

  Poeten Salvador VIP
Roligt att rimma
2019-10-07

  Niliboy
Ja, det gäller att övervinna å leda tanken till det goda å sunda! En daglig kamp!
2019-10-07

  M.Eta
Tankar kommer och går omkring det man har omkring sig. Bra text!
2019-10-07

  Feliaxel VIP
Tankarna kan vara svåra att styra ibland
Dom gör lite som de vill
2019-10-07

    Sefarge VIP
Ju mer förståelse
(överseende)
För människans
svaghet desto
Mer kärlek?
;)

2019-10-06

  ULJO
Kärleksfull text kul

2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP