Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknad vänskap.


Får jag sakna dig mer än ibland

Får jag sakna dig
som om du inte vore här
Får jag ens sakna dig
trots det mig förtär

Får jag sakna dig
för allt vi var
Får jag ens sakna dig
när inget finns kvar

Får jag sakna dig
mer än ibland
Får jag ens sakna dig
litet grand





Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-06 23:44



Bookmark and Share


  Gin83
Väldigt fin
Fick en känsla av melodi
Av en visa
Hög igenkänningsfaktor
Och berörande
2020-11-08

    carinamnm
Ömsint och vackert om saknad.
2019-12-21

  Lars Hedlin
Känsla som berör...
2019-10-18

  Kungskobran VIP
Jag saknar dig så
varför lät jag dig gå
ingen kan förstå
varför jag gjorde så
2019-10-07

  morgonstjärna VIP
saknad gör ont, berörande i vilken form den än tar...vänskap eller kärlek


2019-10-07

  ULJO
Fint skriver du om saknad kärlek.
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP