Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kan inte

Hon kan inte drunkna djupare
Hon dansar en mörk skugga
Som i skogen liknar en människa
För hon sover på dagen och samlar tankar på natten, för ingen ser henne då, ingen hör henne slå sitt huvud mot ett träd
Och blodet är svart som resten
När alla andra sover




Fri vers av DetjagKallas
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-07 14:58



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
starkt. bra. öckölmare?
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

DetjagKallas