Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad lyfter ett huvud

Vad lyfter ett huvud
Så tungt
Av sorl

Av sottäckta minnen
Om trånga skåp
Om trappor av sång
Och skavande vår

Av ekande fönster
Förlorade öden
Av bankande svärord
Förlåt och av sår




Fri vers av DetjagKallas
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-07 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DetjagKallas