Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har upphört

Jag, som jag känner mig, har upphört
Vaporiserad av din klingas våld
Utkladdad på våra årsväggar
Jag, för jag är en annan nu, räcker upp handen och frågar om vägen
Ingen kan ha anat att jag är ny
För de skrattar




Fri vers av DetjagKallas
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-07 15:06



Bookmark and Share


  Niliboy
Var går stigen jo där sökaren finer den!
2019-10-19

  Larz Gustafsson VIP
Förmodar att ditt favoritband är The Vapors.
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

DetjagKallas