Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till rosorna

Hej -- välkommen frost!
Välkommen frisk bitande kyla...
Jag ser att rosorna klarade frostnatten!
Där står dom ju -- röda och gula --oberörda
av Frostkungen.



Men idag t.ex. Regn! Broder Regn har fällt sina tårar
över min gård.
Men - varför måste jag kommentera via Facebook?
Jag gillar inte Facebook så att säga...

Bohemen i sydväst




Prosa av bohemen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-08 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP