Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivet på temat glöd


Kolrester

Våra minnen är som synden
helt utan gäld
dom far omkring i vinden
små heta kolrester från en eld




Fri vers av Edrik
Läst 583 gånger
Publicerad 2006-06-30 08:42



Bookmark and Share


  Labra lege
Nu har jag läst dina rader 10 gånger på raken och de blir bara bättre för varje gång. Underbart! Jag är en "sucker" för rim...
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Edrik
Edrik