Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På den här våningen

På den här våningen

har jag trampat i klaveret
sagt fel saker till fel personer
skrattat högljutt vid fel tillfällen
rörts till tårar när andra skrattat
satt mig på tvären
lanserat olämpliga diskussioner
formulerat långa haranger
om tveksamma teman
platsen har blivit elektrisk
människorna förenat sig med demonerna
i mina mardrömmar

Nu är det dags att möta dem igen
anpassa skratt och allvar
avdemonisera människor
till lyckliga glada valpar
som söker varandra
med vift på svansen
och tungan som en tvättsvamp




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-09 13:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
It’s so nice to be nice
2019-10-10

  Solstrale VIP
Starkt igenkännande i denna... Och det är mänskligt liksom drabbar oss alla mer eller mindre... Bra där!
2019-10-10

    Sefarge VIP
Tjongelidong med humor i
ankdamms baljan! Kanske
är mindre av katt och en
förökning av hund mer
socialt berikande. Men
Till vilket pris?
;)

2019-10-10

  Blomma-Stjärna VIP
ja, vad är det som är dags i ett möte- vetskapen att det finns flera plan att mötas på... - får en att fråga sig vad som är bäst
bäst för mig
för oss
för alla?
- tänkvärt och
bra skriftat
2019-10-09

  Eva Helene VIP
Att anpassa sig eller inte, det är frågan.
Och det är en konst att passa in utan att förlora sig själv.
Bra text som föder tankar.
2019-10-09

  KattenKin VIP
Vilken häftig text, charmig och på något sätt trollbindande. Jag finner personen som porträtteras mycket sympatisk. En våning olik andra. Uppkäftigt slut. :)
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP