Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej. NEJ NEJ NEJ Jag söker dem inte!




för varje bidragskrona
som jag skulle
kunna



så * r y s e r - f r y s e r * jag


för pengar
är så isande
kalla

de ges inte med värmande
välvilja


utan


de måste skäras loss
med det egna livets
blödande


framtvingade nedkränkande
obedövade bevisföring










Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-10 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP