Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leva eller inte leva





en människovalp
som fastnat

svälter ihjäl
kommer inte loss själv

människoinsats
som räddar

rädda eller inte rädda
någon annans

vara eller inte vara
fara eller inte fara

vidare
ut ur kroppen







Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-10 19:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Starkt författat om stort som fattats om vår lilla stund, hund, här.
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP