Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frånvarons milda ljus



att vara förlorad
någons tappad
borttappad helt
försvunnen

ej eftersökt
ej saknad
ej revirmarkerad
inte ens chippad

återvändandet
till den som inte vill
att söka bland alla de andra
bland dem som ännu längtar






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-10 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP