Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIMRIDÅ - tanka

Dimmiga slöjor

dansar på vattenspegel

döljer gömda ting

kyrkogård under ytan

skräpsamlares paradis

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-11 18:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Åh, vilken spännande tanka! Mångbottnad och magisk på outgrundligt sätt. Tycker mycket om den. Hade varit intressant att ta del av din tanke, har kanske missat något, men tycker ändå inte att den bär spår av sorg. Applåder!
2019-10-28

  Magdalena Eriksson VIP
Bra och allvarsdjupet
lurande
som barndomslandet

2019-10-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärd och vacker tanka!
2019-10-17

  M.Eta
Tanka som väcker många tankar!
2019-10-12

  ResenärGenomLivet VIP
Du är fenomenal på att skriva tanka... mycket bra...
2019-10-12

  ULJO
Tänkvärt med stort djup. Utrymme för tolkningar
2019-10-12

  Fem hjärtan VIP
En vacker dikt med stort djup !
2019-10-12

  Marita Ohlquist VIP
Ja, det är mycket som begravs under ytan, varje år rensar dykare i Lagan och jag upphör aldrig att förvånas vad som plockas upp.

Bra och tankeväckande text.
2019-10-11

  Öknens Ros VIP
Gåtfull bild.
2019-10-11

  Feliaxel VIP
Vackra rader du förmedlar
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP