Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

 

Fruktansvärt trött
alldeles slut
inte bara fullmånen
sliter och drar

ävenså livet självt
trasar och söndrar
när är nog nog
när vänder det

obesvarade frågor
idiotiskt ens undra
att olika falla ödets lott
vet vi sen länge

men när det faller
djupare och djupare
utan bottenkänning
ser man att lotten var nit
 




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-11 20:45



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
när livet går i nedan
allting känns hopplöst
men kanske sedan
det känns bättre i höst
2019-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP