Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Stark som en myra

Det kan vara så slitsamt att leva
när man gång på gång faller ner
i utmaningarnas skreva.
Där är det mörkt och skrämmande
men allt för bekant för att kännas främmande.
Men när det handlar om någons liv
så går man ändå med bestämta kliv.
Man låter hoppet styra
och kämpar på som en stark envis myra. 




Fri vers av Pilträd
Läst 373 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-11 21:14



Bookmark and Share


  ULJO
Myrans envishet och styrka skulle många behöva.
2019-10-12

  Birk Andersson
miljonprojekt
de med kortas strå
kan inte dra
2019-10-12

  Marita Ohlquist VIP
En bra text som jag känner igen mig i!
2019-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Bibeln säger: "Se på myran du late, och bli vis".
The hardest working animal in the business.
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd