Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Tro hopp och kärlek

Med hjälp från himlen hittar jag hem,
bland stjärnor och dunkla ljus,
i ett oändligt tomrum lyckas jag överleva.

Ett kors runt min hals,
ett hjärta i min halsgrop,
ett ankare i huvudet,

jag flyter inte ensam på ett stormigt hav,
och aldrig igen ska jag landa livlös på golvet.
Jag hittar hem.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-13 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann