Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min famn är öppen för dig





När du är ledsen och orolig
vill jag vara i din närhet
hålla om dig
vagga dig till ro i kärlekens famn

När du är glad och harmonisk
vill jag vara i din närhet
hålla om dig
vagga dig till lust i kärlekens famn

Vill alltid vara i din närhet
min famn är öppen för dig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2019-10-14 10:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert! Dikten säger så mycket.
2019-11-02

  Nimbus VIP
Vackert!
2019-11-01

    Peter Söderqvist
Så ömsint och fint du skriver här.
Trygghet och kärlek bor i din dikt.
2019-10-29

  AiA Maria den fria
I oändlighetens ljus...

Tack!
2019-10-28

  Ess VIP
läser många gånger<3<3<3<3
2019-10-26

  Ess VIP
underbar<3<3<3<3

2019-10-26

  Lars Hedlin
Vackert och trösterikt!
2019-10-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så varm, trösterik och kärleksfull dikt! Tack!
2019-10-17

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra ord om hur kärlekens kraft
kan genomsyra våra handlingar.
2019-10-15

  DavidM VIP
Rader rika på tröst.
2019-10-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärleksfull och sensuell dikt att njuta av!
2019-10-15

  Ezmeralda VIP
Underbart med en sådan famn.

2019-10-15

  M.Eta
En sådan famn borde vara alla förunnat! Fint
2019-10-15

  limerick
Så vackert och kärleksfullt!
2019-10-15

  Eva Helene VIP
Åh så vackert och ömsint!
2019-10-15

  lila fjäderblomman VIP
i nöd och lust - fint Marita!
2019-10-14

  Peter G VIP
Så fint och kärleksfullt!
2019-10-14

  Eva Langrath VIP
Vacker poesi
2019-10-14

  Janina Kaminska
Tack för dina underbara ord.
2019-10-14

  Kungskobran VIP
Vila i min famn
sök min värme
känn ditt hjärtats slag mot mitt
Luta ditt huvud mot mitt
känn mina lugna andetag
sov mitt barn
vila i lugn och ro


2019-10-14

  Blomma-Stjärna VIP
ja, till kärleken i lust och nöd - klokt och vackert och många människors innersta dröm, tror jag!
2019-10-14

  Öknens Ros VIP
Att finnas till för den som behöver.
2019-10-14

    annelie eriksson VIP
Så sant<3
Väldigt talande text om känslan att vilja finnas som ett stöd till någon<3
2019-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...mycket fint...
2019-10-14

  KattenKin VIP
I solsken och regn. Duktiga är de som vaggar varandra, jämkar och kompromissar sig fram genom livet tillsammans.
2019-10-14

  Niliboy
Vackert!
2019-10-14

  Feliaxel VIP
Viktig att alltid finnas i närheten
2019-10-14

  AndLou VIP
Tänkvärt och mycket vackert!
2019-10-14

  Maria Sundelin VIP
Så full av kärlek och omtanke
Kramar
2019-10-14

  WyS VIP
I nöd och lust!
Kärleksbalans!
2019-10-14

  ULJO
En öppen famn i alla situationer. Fin tänkt och handlat.
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP