Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för mig är poesin




för mig
är
poesin

att vi
tillförs

andens andning
och vatten
och salar

av
hemkomstrum

till
alla oss
som skriver

att vi är burna
och att

vi lyfter
frigör och bär
varandra






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-14 21:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack så fint och varmt :)
2019-10-18

  KattenKin VIP
Väldigt fint.
2019-10-16

    ej medlem längre
Det var en fin tanke och skönt flyt i texten
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP