Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte samtidigt men




det går inte


att
andas in

samtidigt
som

att
andas ut


men


mästaren som lärde mig
att vandringen
genom livet


var med livet


vid min ena hand och
med döden


vid min andra


(mmm..
kunde väl funka...)


men


tanken fortsätter
funderar
djupare


tänker rytmen


att den ena
avlöser den
andra


undrar kretslopp


att något vänder om
och
tillbaka






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-14 22:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som ett kretslopp...
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP