Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AKVARELL - tanka

Skönhetens palett

målar höstglödsnyanser

breda penseldrag

blir flytande akvarell

vikens träd speglas i sjön

 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-10-15 18:51



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vacker bild.
2019-10-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt vackert...jag njuter av alla höstfärger...
2019-10-21

  Boel Lindell
En så fin och bildrik tanka!
2019-10-18

  bittemi VIP
Ser den vackra akvarellen framför mig!
2019-10-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vackert, så vackert! Underbar målning med ord!
2019-10-17

  M.Eta
Fin färgsprakande tanka!
2019-10-17

  Blomma-Stjärna VIP
tack för höstglödsnyanser ;-) !
2019-10-16

  Anya VIP
Jaa speglingarna i sjön är sannerligen vackra. Brukar också studera dem. Vackert!
2019-10-16

  Niliboy
De som målar akvarell kan glädjas ifall resultaten ser ut att bli något!
2019-10-16

  ULJO
Naturens färger är vackra nu. Din text är med på spåret.
2019-10-16

  Öknens Ros VIP
Vacker tavla skapas.
2019-10-15

  Poeten Salvador VIP
Tydlig bild, fast här nere har trädens röda blivit gult
2019-10-15

  Feliaxel VIP
Nyanserna på höstens färger är fantastiska
Och du målar så vackert med dina ord
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP