Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blick mot blick

 

Om jag bara kunde få,
Vara vad jag vill
Vara i fred

Då skulle livet varit enkelt

Om jag bara kunde på riktigt smaka på kärlek,
Blev älskat för den jag är
Blev kär i den jag ville

Då skulle människorna varit lika

Om alla bara se på andra människorna
Som man ser på sig själv och har rätt att existera
Som man vill själv bestämma lika har också de andra

Då skulle hatet, rasismen aldrig existerat

Vi lever i en diktatur värld
Vi tror på en diktatur kärlek
Vi styr oss själva som en diktatur

Och vems fel är det än ……… ?

Nöjd aldrig blir en diktatur
Nöjd aldrig blir egot
Nöjd aldrig blir makten

En värld av lögner styr som en tyrann

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2019-10-16 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP