Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Mörker och ljus

Mörkret är nödvändigt
för annars skulle 
upplevelsen av ljus inte finnas. 




Fri vers av Pilträd
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-16 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och så många fantastiska nyanser det finns däremellan kolsvart och solljust.

Bild och ord välsynkade. Snyggt!
2019-10-16

  ULJO
Så sant. Som Alfons farmor sa. Man måste ha tråkigt för att kunna uppskatta när det är roligt. Precis samma tanke. Fint
2019-10-16

    ej medlem längre
Fantastisk bild alltså??
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd