Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor och liv

trasig kostym. fönstret på sned.
ljuset landar bredvid dörrkarmen.

en fluga har sprängkraft i sitt bröst.
kan inte vara still.

surrar sönder världen.
inget begär den.








Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-17 05:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP