Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykter

 

Ett ansträngt kapitel
när hugg i ens inre
ännu smärtar fritt
i sår som aldrig läker

måste förkasta nuet
sväva iväg långt bort
planlöst in i dimman
lindring få en kort tid

en stund av flyende
en stund av flyktighet
en stund av verklighetsflykt,
flykten från en själv




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-18 00:34



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Att lämna jaget för en stund kan lindra det som smärtar.
2019-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP