Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätta regn över orten

Lätta regn över orten.
Mörkret över kyrkogården.
Fyllda äro tvättstugorna.

Att ingen skjuter på mina nyanlända systrar
gör mig varm likt glödlamporna
fortfarande skinande i frisörsalongerna
trots att solen lämnat September för idag
en kväll som denna i Rinkeby utan nyheter.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marcus B
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-17 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B