Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhet

.

Söker efter den ro

Som inte funnits
Inte finns
Som måste finnas

Ser ju att du hittat den




Fri vers av Mejja
Läst 325 gånger
Publicerad 2004-10-17 16:49



Bookmark and Share


  Martin VIP
i din text Majsi. Rekommenderas!
2004-11-01

    Agneta VIP
och vackert skriven... :)
2004-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Mejja