Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Vågad gissning

Gråtande väggar,
isolerade murar.

Vilar i det medvetna.
medvetenheten syns inte,
jag vilar under ytan,
strandsatt.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-18 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann