Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Rena mitt blod

Mina drömmar ligger gråtandes kvar på perrongen,
det är sorgligt,
han sitter där och biter på nagelbanden,
under löven, med droppar i håret,
frosten lever kärleksfullt under ögonfransarna,
hjärtat är det vackraste jag sett,
jag har bränt mig utan att ha vidrört en millimeter.

Det är falskt, sorgligt, nattsvart, kolmörkt,
ångest pulserar, natten skär,
något river med nålar i bröstkorgen på mig,
det gör ont!

Jag ber om kärlek, kraft, styrka ork och mod!

Gud
Jag ber dig om ett andetag, jag ber dig,
snälla, kan du rena mitt blod?




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 106 gånger
Publicerad 2019-10-18 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann