Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ridån har dragits upp

Ringmurar målar rosor mot skymningen,
du går inte på grund,
men gråter ändå,
vi går klädda i vitt genom en mörk värld.
Det är sorgligt hur många minuter jag andats rädsla
över att förlora i naiva försök dömda att misslyckas.


Jag har levt hela tiden,
bara på lite fel plats.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 86 gånger
Publicerad 2019-10-18 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann