Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jaget egot omlott

 

När det skymmer
till skogs rymmer

mot ett gömställe
ide likt uppehälle


bara egot och sig
en själv med mig
ånyo bygga hopp
in i själ och kropp

ska ha liv tillbaka
grubbel bort saka
ty är själv bäst på
jaget kunna förstå

 

 




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-20 10:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna va bra! :)
2019-10-23

  Fulbergarn
skogen är bra
skogen är bäst
skogen är den jag
älskar allra mest

2019-10-21

  Öknens Ros VIP
Vem förstår en bäst om inte man själv?
2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP