Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting har sin tid

 

Allting har sin tid

säger man

men nästan all tid

har varit

vad gör man då?




Övriga genrer av Lars Svedin VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-20 02:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om döden har sin tid och intet står att veta om den, kan väl livet ännu ha något att bjuda, med äventyr av att slå in på ännu oupptäckta vägar?
2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP