Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstens melodi

Höstens egen melodi
symfoniserar med
sin egen klang

färgspektaklet
som täcker vida marken

sent när frosten kommer
lägger sig över

kallheten mot min
bara kind.




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 325 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-10-20 11:57



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
älskar hösten samt sensommaren
Hatar våren.
2023-11-12

    Ken Cassel
Vilken bra text till ett lika förtjusande fotografi, Daniela :-)
Självtaget antar jag..

Kram.
2019-10-20

  ULJO
En slags hyllning till hösten
2019-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I