Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diamantbädd

Solljuset som glimrar
som en
diamantbädd
på havet

vår mest
dyrbaraste skatt

en del av jorden
en del av oss




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-02 08:57



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
vår mest dyrbara eller vår dyrbaraste ska det stå Daniela.
2020-06-05

  ULJO
Pärlemo över blågrönt vatten. Så vackert
2020-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I