Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd

När alla dagar
följer samma mönster
och jag
inte kan bryta mönstret

när vardagen börjar
smaka metall

när mitt livliga inne
inte får vara det

när jag måste vara stilla
inne i mig känns det
som jag vill skrika ut

vill bryta mönstret
nu genast
vill leva
vill göra saker

och inte känna mig
så här jävla
instängd

länge till




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-18 21:10



Bookmark and Share


  ULJO
Precis. Jag vill leva
2020-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I