Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Kärleken är regndroppar i paradisblomman.

Kärleken är ånga i Dantes Inferno.

Vad vill du?

Jag tar dig till himmelen.

Vad vill du?

Vi hamnar till helvetet.

Vad vill du?

Svavel luktar redan.

Vad vill du?

Jag hör änglarna




Fri vers (Fri form) av The_Mr_J
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-20 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_Mr_J
The_Mr_J