Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna

Himmel fullt med stjärnor.

En blickar med sin starka glöd.

Den vackraste av dem alla.

En av triljon.

En enda stjärna.

I himmel fullt med stjärnor




Fri vers (Fri form) av The_Mr_J
Läst 160 gånger
Publicerad 2020-08-22 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_Mr_J
The_Mr_J