Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Ensam.

Fyra väggar och tak.

Ensam.

Isolerad från världen.

Ensam.

Endast dödlig virus i mig.

Ensam.

Ingen jag känner nära mig.

Ensam.

Endast mina paranoia tankar.

Helt ensam.




Fri vers (Fri form) av The_Mr_J
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-10 12:18



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit . skönt att vara ensam.då. mår man bra
2020-10-10
  > Nästa text
< Föregående

The_Mr_J
The_Mr_J