Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varm vind

Jag känner en varm bris i mitt ansikte, som smeker mig med den mjuka svepande rörelse.

Mitt hjärta säger att den kommer från dig. Vi kan inte vara tillsammans just nu, men du finns även i den varma vindpust.

Kanske du känner en varm vind som smeker ditt ansikte. Den kommer från mig, som en påminnelse om min kärlek.




Fri vers (Fri form) av The_Mr_J
Läst 141 gånger
Publicerad 2020-09-05 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_Mr_J
The_Mr_J