Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker

Hur mörk kan världen bli?

Hur svart kan hjärtan bli?

Svart är inte mörkt nog.

Vit är inte motsatsen nog

Kanske är jag bara trött.

Kanske väntar min eviga sömn.




Fri vers (Fri form) av The_Mr_J
Läst 176 gånger
Publicerad 2020-03-05 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_Mr_J
The_Mr_J