Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rymma

 

Rymma!
Rymma!
Rymma!

Bara rymma!
Bara fortsätta rymma!
Bara fortsätta och fortsätta oändlig rymma

Ur min egen kropp
Ur min egen själ
Ur mina tankar

Målet!
Aldrig viktig och okänt
Aldrig bestämt

Så jag bara kunna få rymma
Då hade jag nått mitt slutmål
Att aldrig igen slutat rymma

Befriat helt ur mänskligheten




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-10-21 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP