Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var rädd om dina tårar!

 

Och,
När du känner sig helt ensamt
Och totaltbort glömt av samhället

Komihåg!
Att du är inte ensam i din ensamhet
Många lider och sorger med dig

Och,
När dina tårar rinner och smeker på din kind
Och tröstar dig

Komihåg!
Att de är så dyrbara
Och ingen i världen kan värdera dem

Och,
När du sitter och ensam sörjer
Som ingen annan gör

Komihåg!
Att din sorg skakar båda himlen och jorden
Men aldrig en människas hjärta… död

Lägg din ena hand i den andra
Krama dem hård och trösta sig själv
Och aldrig väntar på få hjälp från utanför

Komihåg!
Ensam står du i din ensamhet och kämpar
Mot ensamheten, sorg och den kallablodiga människan





Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2019-10-21 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP