Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu eller aldrig

.

Livet vi har
här på vår jord

är endast ett

Därför är att leva
uti fingerspetsarna

endaste rätt




Fri vers av Mejja
Läst 286 gånger
Publicerad 2004-10-17 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejja