Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Tårar

Jag vet inte hur länge till jag ska orka leva här på jorden!

Ensamhet och tystnad,
som jag så ofta flyr till,
jag vet inte hur länge till jag kommer orka hålla mig vid liv,

jag mår inte som jag önskar,


men ensak kan jag lova,
glädjen har gråtits bort och själen gör ont,
livet känns avlägset och det smärtar.

Jag börjar bli rädd,
med öppna ögon.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 95 gånger
Publicerad 2019-10-23 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann