Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Mycket kan man känna under en livstid
Men känslan att vara kär är bäst
Känslor som gör att man har lust att flyga
Man lever som i en bubbla
Men risken finns alltid att den spricker
Då finns hoppet att en ny kärlek dyker upp
Positiva känslor vill man alltid ha
Dom negativa känslorna vill man undvika
Men huvudsaken är att man använder sina känslor på ett vettigt sätt




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-10-24 08:13



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Så sanr. Att få uppleva kärlek är en av livets gåvor. Bara ta emot och leva i nuet.
2019-10-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Kloka ord att tänka på!
2019-10-25

  M.Eta
Kloka tankar om känslor!
2019-10-24

  ULJO
Att vara kär som en tonåring är fint. Kärlek är livet.
2019-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP