Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är sex?

Ja, ett är säkert - att det är något själsligt/andligt.
Sexualakten påverkar själen mycket.
Om det känns gott efteråt, om man kan slappna av och vila - ja, då var det nåt bra.
Det är nåt ömsesidigt framför allt. Vi ska känna in oss själva och den andre. Vi ska ta hänsyn till varandra. Och respektera ett nej. "Det här vill jag inte göra". Okej, då gör vi inte det.
Sex ska vara av kärlek. Med någon man tycker mycket om. Du ska känna värme i hjärtat!




Prosa av bohemen VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-23 21:00



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Absolut är det så det ska kännas! Fint och bra skrivet!
2019-10-23
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP